Dusan Uhrin face haz de necaz


Dinamo a bătut-o la scor pe Academica Clinceni, scor 5-1, însă eliminarea unui jucător ilfovean a fost foarte importantă. La pauză, scorul era 0-0.

Cehul a avut o discuție serioasă cu jucătorii la vestire, la pauză, iar jucătorii săi au oferit câteva ratări mari, cu toate că cea mai importantă a aparținut oaspeților, dar Eșanu a avut o intervenție de excepție.

”A fost o victorie frumoasă, dar prima repriză a fost grea, am avut oportunități și nu am reușit să marcăm. Ne-am complicat în fața porții și le-am spus jucătorilor să joace simple. Au început să joace mai bine și am marcat aceste goluri.

Au jucat în inferioritate numerică totuși. La pauză le-am spus să joace mai simplu și să pasăm mai mult în față, asta le-am transmis, nimic altceva”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei.

Antrenorul dinamovist a dezmințit informația apărută recent în media, în GSP, apoi preluată de alte posturi și publicații, conform căreia ar fi dorit să plece de la Dinamo înainte de meciul cu Clinceni.

Nu vrea să plece

”Relația cu clubul, cu conducerea, e normală, nu e adevărat că vreau să plec, nu am vorbit cu nimeni despre așa ceva, relația este normală dintre mine și președinte. Nu am luat bilet de avion să plec, nu am bani de bilete de avion”, a glumit Dusan Uhrin.

”Sunt bucuros că avem și noi liber mâine, 5-1 este un rezultat bun, am încercat să dau minute tuturor, nu se știe ce se întâmplă la baraj, pot apărea probleme fizice, am încercat să îi trimit pe toți în teren.

Este bine să câștigi, să ai acest obicei de a câștiga, împotriva celor de la Craiova am jucat bine și am pierdut în ultima secundă”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de după meci.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: ”Dumnezeu nu e băiatul de la Glovo, nu te rogi ca să ceri”

Previous Veste bună pentru suporterii dinamoviști
Next Ce sumă poate câștiga azi Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *