Dusan Uhrin explică posibila demitere: ”Asta este bine”


Dusan Uhrin nu a fost aproape să fie demis de la Dinamo niciun moment. Florin Prunea a încercat să-l facă pe Negoiță să-l dea afară, dar patronul n-a avut niciun gând să-l schimbe pe antrenorul ceh. Tehnicianul a explicat ce a vorbit ieri cu jucătorii și ce va face mai departe.

”Nu sunt supărat, e bine că am câștigat, am fost puțin nervoși pentru că am pierdut în campionat, acum le-am spus jucătorilor să fie calmi, să pregătim situații din care să marcăm.

Fabbrini a jucat mult mai bine. Am avut o discuție cu ei pentru că nu am vrut să am haos în echipă. Le-am spus că nimic nu este adevărat că aș fi putut fi dat demis. Sunt fericit pentru că suporterii ne-au susținut tot timpul. Este foarte dificil pentru noi, avem o grămadă de probleme.

Pentru jucători este foarte dificil, pentru mine nu e, toată viața am fost sub presiune. Tu lucrezi cu oameni și unii te plac, alții nu, ceea ce este mai bine pentru jucători este să se concentreze la fotbal.

Straton a închis bine poarta. Nu mă întrebați dacă va juca sau nu, depinde de mai multe lucruri”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Deian Sorescu dă cărțile pe față în ceea ce-l privește pe Dusan Uhrin: ”Asta va face”

Previous Deian Sorescu dă cărțile pe față în ceea ce-l privește pe Dusan Uhrin: ”Asta va face”
Next Prunea explică cazul demiterii lui Dusan Uhrin ”Asta sper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *