--> -->

Dusan Uhrin: ”Este imposibil” Steliano Filip: ”Uităm”


-->

Dinamo este într-un moment în care nu mai știi nici ce să scrii, nici ce să zici. Se caută vinovați, dar acest lucru nu va salva clubul de la o eventuală retrogradare. Cei care conduc în acest moment destinele acestui club trebuie să înțeleagă că au nevoie urgent de un conducător care să pună mașinăria în mișcare, dacă chiar se dorește menținerea în viață a clubului. Jucătorii și Dusan Uhrin au încercat să găsească explicații după 4-1 cu Gaz Metan Mediaș.

”Multe nu sunt de spus, din păcate nu ne iese nimic, când intrăm pe teren uităm ce am lucrat la antrenament, luăm niște goluri pe care nu le luam nici la juniori. Mai avem 6 meciuri, 6 finale, sper să ne trezim, suntem pe loc retrogradabil și nu am cuvinte.

Cred că vom reuși, dar dacă vom continua ca în această seară nu avem nicio șansă. Eu știu ce colegi am și că sunt băieți de caracter. Caracterele adevărate se văd în momente dificile. Trebuie să ne adunăm mai mult ca niciodată, cât mai avem până în vară trebuie să o scoatem la capăt. Cu Voluntari va fi dificil, adversar experimentat, dar cred că avem jucători de valoare și că vom lua cele 3 puncte”, a declarat Steliano Filip.

”Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli de juniori și e clar că la nivelul ăsta cine te prinde, te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume, chiar dacă am jucat în 10 oameni. Nu mai ai timp să plângi sau să respiri pentru că peste 3 zile vine alt meci. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, are cine să vorbească. Nu știu dacă mai simt ceva, sunt foarte dezamăgit și supărat. E ușor să vorbesc acum la cald, sunt multe de spus, dar prefer să treacă ziua asta și de mâine să ridicăm și noi capul. Dacă se întâmplă ceva cu campionatul noi suntem retrogradați. Eu sper să se întâmple ceva cu Voluntari”, a declarat Deian Sorescu.

”Pentru noi e o situație dificilă, trebuie să vorbim cu jucătorii, rezultatele sunt foarte proaste pentru noi, am început așa și așa, dar primim goluri foarte ușor de fiecare dată. Situația este rea, până acum nu am ajutat Dinamo și e foarte dificil și pentru mine, dar și de la jucători vreau mai mult. Noi facem greșeli catastrofale, dar nu am o explicație pentru asta. Nu vreau să vorbesc despre valoare, noi trebuie să avem noroc să înscriem goluri, Adam a avut o ocazie mare. Norocul nu vine singur, trebuie să facem mai mult pentru asta. Fiecare meci e la fel pentru noi, trebuie să înțeleagă jucătorii, să dea maximum să câștige. Sunt aici de o săptămână, n-am dormit bine de când am venit, așa este imposibil să mergem mai departe”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Bătuți de medieșeni și de arbitru. Ultimul obiectiv: barajul

-->
Previous Gaz Metan-Dinamo, echipele probabile și cotele Betano
Next Mihai Eșanu explică situația sa: ”Mario iese cel mai rău”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.