Dusan Uhrin după înfrângerea cu Rapid: ”Realistic vorbind”


Dusan Uhrin a vorbit după primul meci la revenirea lui Dinamo, o înfrângere pentru ”câini”, 3-1. Antrenorul spune că realistic vorbind trebuie ca clubul din Ștefan cel Mare să ajungă la baraj.

”Am făcut multe greșeli individuale, e imposibil să joci fotbal bun după asemenea erori. Asta este viața. Nu vreau să vorbesc despre cine este vinovat, trebuie să analizez bine situația. Nu am vorbit cu jucătorii astăzi, vorbesc cu ei mâine.

Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj. Trebuie să îmbunătățim o mulțime de lucruri. Data trecută a fost o situație și mai grea, avem și o mulțime de jucători accidentați acum. Sunt realist acum și spun că trebuie să vorbim despre baraj. Mai sunt multe puncte puse în joc în cele 8 meciuri.

Nu știu dacă este bine că Dinamo a schimbat atâția jucători, dar nu este o întrebare pentru mine. Fiecare meci va fi decisiv de acum. Dacă jucătorii nu au încredere, nu va fi bine”, a declarat Dusan Uhrin după meci.

Adrian Mutu a vorbit și el după meci:

”Am fost mulțumit după 2-0, dar și de teamă, știm cu toții că e un scor periculos în fotbal. Ați văzut că am primit un gol, sperăm să nu se mai repete. Am făcut un meci foarte bun în prima repriză, în repriza a doua cu mutarea pe care a făcut-o Dusan am preferat să nu mai jucăm cu posesie, ci să jucăm mai direct.

A fost o victorie după 14 ani pentru Rapid. Eu creez foarte mult ofensiv. Eu îi las liberi pentru că sunt jucători talentați, să se bucure de fotbal. Pe mine mă interesează poziția în teren și atitudinea jucătorilor.

Pentru Dinamo fiecare meci e capital, dar cred că o să se salveze.”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

Harari: ”Rusia – benzinărie cu arme nucleare”

Previous Ce au declarat Morar și Grădinaru după meci
Next Ce a declarat Șumudică despre jocul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *