Dusan Uhrin, dezvăluiri incredibile despre perioada petrecută la Dinamo și Dan Nistor


Fostul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin, a făcut niște dezvăluiri incredibile despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare la Digi Sport.

”Despre Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme.

Știu că jucătorii nu sunt plătiți de mult, acum s-a ajuns la mai mult de trei luni… Și când eram eu erau probleme și jucătorii nu se puteau concentra la pregătire. Dacă aș avea ofertă din România m-aș întoarce. De ce nu? Am prieteni în România, iar jucătorii români stau foarte bine la capitolul tehnică.

Nu vreau să vorbesc despre conducerea de la Dinamo, am colaborat bine cu cei care conduc clubul. Trebuie să-i întrebați pe ei cum s-au înțeles cu mine (râde). Nu vreau să vorbesc nici de banii pe care am să-i iau…”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Cristi Borcea face concurență spitalelor: ”Are teste fără număr”

Previous Gest superb pentru Dinamo a lui Țucudean: "Mi-am asumat mereu că sunt câine"
Next Fanii de la FCSB dispuși să doneze bani pentru Dinamo: "Vor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *