Dusan Uhrin, detalii despre transferuri și ultimatum pentru jucători: ”Pot pleca toți”


Dinamo s-a reunit astăzi la Săftica și Dusan Uhrin a venit plin de energie, chiar dacă a rămas fără căpitanul echipei. De asemenea, el a fost destul de dur cu jucătorii săi pe care nu mai vrea să-i audă că se plâng de bani!

”Spune-mi cine ți-a spus, și va pleca de la Dinamo. Ți-au spus mai mulți? Ok, pleacă toți, nu-mi pasă. Dacă vor să plece, pot pleca imediat. Să vină să-mi spună cine vrea, semnez rezilierea contractului și pleacă. Nicio problemă.

Avem niște lucruri de pus la punct, dar sunt aici de doar câteva luni, munca mea abia a început, e dificil. Știi, eu sunt foarte mulțumit de condițiile de aici.

Dacă începeți iar să vorbiți despre bani o să înnebunesc pentru că soția mea a citit și ea articolele și trebuie să-i spun să-mi trimită niște bani. Glumesc. Jucătorii noștri au probleme cu banii, înțeleg asta. Dar eu am vorbit cu patronul nostru și mi-a spus că totul va fi ok, că se vor plăti și vor fi cu banii la zi. Nu vă pot da mai multe detalii.

Suntem în discuții să mai vindem jucători, dar trebuie să vină unii de aceeași valoare sau mai buni, noi putem lua doar jucători gratis, asta este realitatea. Pentru mine cel mai important este să găsim și să luăm jucători care vor să joace aici. Care vor să ofere ceva acestei echipe. Dacă cineva vine doar pentru bani pentru mine nu este suficient”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă de astăzi.

Citește și:

România, pe lista locurilor de vizitat în 2020

Previous Dedicația pentru fanii dinamoviști a lui Nistor la olteni: ”Vreau să se știe asta”
Next Dinamo ar putea fi afectată de posibilul război dintre Iran și SUA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *