Dusan Uhrin, detalii despre echipă. Probleme mari în atac


Dusan Uhrin a vorbit astăzi la Săftica într-o conferință de presă despre problemele pe care le are la Dinamo înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

”Derby-ul este derby, dar acum avem un meci mult mai dificil, pentru că jucăm în deplasare și trebuie să arătăm aceeași atitudine, pentru noi este un meci important pentru că vrem să stăm cât mai sus în clasament. Toți trebuie să se concentreze pe ce au de făcut.

Nu vreau să vorbesc despre Viitorul pentru că ei au multe probleme și trebuie să câștige.

Nu sunt relaxat niciodată aici la Dinamo pentru că noi trebuia să avem rezultate mai bune. A fost bine că am câștigat cu FCSB pentru că e derby și Dinamo n-a mai câștigat de mult contra lor, am fost fericiți o zi, dar după a trebuit să fac totul pentru a juca și mai bine.

Nu-mi pasă cine va fi cu noi în play-out, nu mă interesează, contează mai mult cât de pregătite vor fi echipele în această etapă. Astra nu e în formă acum, dar toate au aceleași șanse.

Obiectivul nostru în play-out este să câștigăm fiecare meci. Principalul nostru target e să câștigăm Cupa. Și în campionat va fi greu pentru că toți ne vom lupta să scăpăm de retrogradare.

Perovic e ok. A fost făcut knock-out. Până acum nu s-a antrenat 100%, sunt puțin speriat să-l bag. Vom vedea mâine dacă va fi cu noi sau nu. Montini nu e ok, el s-a antrenat, dar nu 100%. Doar a alergat și astăzi a început să facă antrenamente cu mingea.

Am crezut că CFR va câștiga cu 1-0, Sevilla nici cu Slavia n-a făcut un meci bun, a fost un meci foarte plictisitor, nimic nu s-a întâmplat, nu știu de câte ori au șutat pe poartă. A fost un meci îngrozitor. Speram ca CFR-ul să câștige, dar nu au făcut-o, va fi dificil la Seviila pentru că nici terenul nu a fost bun. CFR are o echipă puternică și ar putea să facă o surpriză”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Filip Mrzljak anunță dacă va prelungi cu Dinamo: ”De asta depinde” Mesaj războinic pentru Edi Iordănescu

-->
Previous Filip Mrzljak anunță dacă va prelungi cu Dinamo: ”De asta depinde” Mesaj războinic pentru Edi Iordănescu
Next Decizie a lui Ștefan Radu referitoare la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *