Dusan Uhrin despre transferuri: ”Asta ne dorim”


Dusan Uhrin a reușit din nou să reaprindă speranțele fanilor la play-off, chiar dacă pare un obiectiv imposibil de realizat. Antrenorul ceh a construit migălos în cantonamentul de la Benahavis o echipă care poate speria orice adversar.

Fără transferuri răsunătoare, dar foarte bine organizată tactic, Dinamo a reușit să învingă Astra sâmbătă seara și mai are trei finale în lupta pentru play-off: Voluntari, FCSB acasă și Gaz Metan în deplasare la Mediaș.

”În mod sigur am schimbat atitudinea la echipă, nu a fost ușor, eu am vrut să transfer mai mulți jucători dar nu i-am mai luat pentru că nu eram sigur că sunt buni pentru noi. Așa că am încercat să-i fac pe jucătorii mei mai buni, e mult mai important pentru mine acest aspect.

Eu am vorbit cu jucătorii. Nu stăm într-un singur fotbalist. Bine, dacă ar pleca unul acum, n-ar fi bine, pentru că am pregătit un anumit sistem, dar dacă a plecat unul sau altul înainte (n.r. Nistor, Ciobi și Moura), nu este dificil pentru mine deloc. Mai ales când am fotbaliști de valori apropiate.

Nu știu dacă vom mai face transferuri pentru că este foarte dificil. Salariile nu sunt foarte mari aici și dacă ne dorim un atacant ne cere prea mulți bani. Nu am de gând să vorbesc cu fanii să plătească ei salariile, pentru mine este foarte important că ei sunt alături de noi”, a declarat Dusan Uhrin.

Antrenorul își dorea un atacant belgian, dar acesta a cerut un salariu mult prea mare pentru posibilitățile limitate financiar ale echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Interviu cu marcatorul de aseară: ”Trebuie să salvăm ce iubim mai mult”

-->
Previous Interviu cu marcatorul de aseară: ”Trebuie să salvăm ce iubim mai mult”
Next Dinamo se pregătește de derby. Uhrin, cerere specială pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *