Dusan Uhrin, declarație superbă despre Dinamo înainte de meciul direct


Dusan Uhrin a rămas cu amintiri frumoase de la Dinamo, chiar dacă a avut extrem de multe probleme cu conducerea clubului în perioada în care a antrenat în Ștefan cel Mare. Fanii dinamoviști și istoria acestui club i-au rămas în suflet antrenorului care este în acest moment la Gaz Metan și care se va reîntâlni din postura de adversar cu Dinamo, luni, de la ora 21:00, la Mediaș.

”Este un meci important pentru că jucăm a doua oară acasă, Dinamo a adus mulți jucători noi, are o echipă bună, nu știu exact cum va fi meciul, dar noi trebuie să luptăm și să dăm tot ce avem mai bun în teren. Vreau să schimb și formula de echipă, deoarece am transferat câțiva jucători noi pe care sper să-i pot folosi.

Nu știu dacă vom obține a treia victorie consecutivă, depinde de noi, dar va trebui să luptăm pentru asta, va fi un meci dificil și sper să arătăm tuturor că suntem o echipă bună.

Va fi un meci special și pentru mine, deși nu au mai rămas mulți jucători pe care i-am antrenat acolo. Am fost fericit că am antrenat la Dinamo, e un club cu o istorie importantă și sper că totul va fi în regulă la ei. Una peste alta aștept să văd ce se va întâmpla la partida de luni seara. Sper că totul va fi ok pentru noi”, a declarat Dusan Uhrin pentru site-ul oficial al formației Gaz Metan Mediaș.

Citește și:

FOARTE TARE Porecla dată de Pablo Cortacero unui dinamovist

Previous FOARTE TARE Porecla dată de Pablo Cortacero unui dinamovist
Next Detalii despre proiectul spaniolilor de la un jucător: "Nu venea"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *