--> -->

Dușan Uhrin: „Dacă mă sună, putem vorbi”


-->
Iuliu Mureșan l-a numit pe Sorin Colceag în funcția de antrenor principal, însă rămâne de văzut pentru câte etape.

Dușan Uhrin a declarat ieri, și din nou astăzi că și-ar dori să revină la Dinamo, doar că nu a vorbit încă cu niciun oficial dinamovist.

„Dacă mă sună, putem vorbi”, a spus acesta. Nu știu nimic, decât ce am citit în presa din România. Nu am vorbit cu Iuliu Mureșan și cu nimeni altcineva de acolo”, a spus Uhrin jr pentru Prosport.

Apoi a continuat: „Este prea mult pentru fanii lui Dinamo. A doua repriză a fost dezastruoasă, chiar și prima. Este un moment foarte greu pentru fani. Poate dacă Filip nu lua roșu, lucrurile nu ar fi fost așa. Nu cred că a fost fault de roșu. Este dificil să pierzi așa, într-un așa mare derby”.

Totuși, Uhrin crede că Dinamo se poate redresa. „Poate rămâne în Liga 1, cu siguranță. Este un club mare, se pot face transferuri. Trebuie doar să facă transferuri bune. Sunt în Cehia și nu am putut să văd decât vreo două meciuri. Nu știu calitatea și nivelul jucătorilor care au venit. Sunt mulți tineri, deși pentru mine nu sunt tineri la 22-23 de ani. Este vârsta normală”, a mai declarat acesta.

Citește și:

Simona Halep în ziua căsătoriei: ”Dă șansa fiecărei zile”. Stere Halep a infirmat prezența lui Klaus Iohannis la nuntă

-->
Previous Dinamo și-a găsit antrenor
Next Mircea Rednic contactat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.