Dusan Uhrin este cu gândul la baraj


-->
Dinamo este sigură de locul de baraj, după ce Gaz Metan și Academica Clinceni sunt în pragul falimentului. Deoarece au pierdut cu oltenii, „câinii” și-au pierdut și ultima urmă de speranță că se vor mai salva fără baraj. Astfel, antrenorul lui Dinamo este deja conștient că echipa va avea de jucat 2 meciuri decisive pentru istoria acestui club, la baraj.

Dusan Uhrin vrea să-și alcătuiască formula de bază pentru barajul de la finalul lunii mai. Antrenorul și-a cristalizat o primă și importantă idee, pe care va merge pentru a consolida relațiile de joc la Dinamo.

În următoarele șase săptămâni, Dusan Uhrin are misiunea de a consolida pregătirea fizică și să formeze o echipă compactă în perspectiva confruntării cu formația ce va încheia pe locul 3 în Liga 2.

În acest moment, U Cluj ocupă această poziție, însă lupta pentru șefie în eșalonul secund este crâncenă. Echipa lui Erik Lincar este la un punct în spatele lui Hermannstadt, iar diseară va avea loc confruntarea directă, la Sibiu, „Șepcile roșii” fiind la 4 puncte de Petrolul Ploiești, liderul Ligii 2. Primele două echipe promovează direct, locurile 3 și 4 la baraj.

„Dusan nu are de gând să mai încerce tot felul de formule, cu toate că timp fizic ar mai avea. Plus meciuri. Însă nu va căuta să forțeze fel de fel de jucători. Și-a fixat o primă idee și va continua în acestă direcție.

De exemplu, nu este doar o chestiune de lot trecerea lui Grădinaru în dreapta și Moura în stânga, Filip avansat, ca mijlocaș stânga, Carp fundaș central, Bani jucătorul eligibil U21 în primul 11, cei doi atacanți Irobiso și Morar. Inclusiv Rodriguez titular, deși argentinianul nu dă randament.

Va schimba foarte puțin în perioada ce va urma, doar dacă vor fi accidentări de durată”, au transmis apropiații clubului și cei ce-l cunosc pe tehnicianul ceh de 54 de ani, conform GSP.

Cum și-a imaginat Uhrin primul „11” pentru dubla de la baraj:
Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, Moura – Bani, Pierret, Rodriguez, St. Filip – Morar, Irobiso

Citește și:

Carla’s Dreams: ”Mai ușor cu mască, mă ajută”

Previous Programul DDB se pregătește de alegeri
Next Se schimbă formatul Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *