Dusan Uhrin criticat de Cornel Dinu


-->
Cornel Dinu l-a criticat pe Dusan Uhrin după înfrângerea de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor final 1-2. Legendarul fost jucător consideră că antrenor a greșit total tactica, chiar dacă jocul nu a arătat rău în unele momente.

Cornel Dinu nu înțelege de ce Moura a fost utilizat fundaș stânga, Grădinaru în banda dreaptă, iar Morar a jucat atât de retras.

Cornel Dinu: „Dinamo joacă fără busolă”

„Pentru mine a fost un meci greu de privit… Mai ales că, dacă reușea să câștige, Dinamo aducea Craiova în lupta pentru locurile de baraj. Numai că, din pornire, au fost multe ciudățenii în așezarea lui Dinamo, mă refer la folosirea lui Moura fundaș stânga, Grădinaru fundaș dreapta și Morar, paradoxal, retras și în niciun caz la nivelul lui Irobiso.

Irobiso a reușit să deschidă rapid scorul și a părut doar că poate fi un atacant periculos, nemaiavând decât o reluare periculoasă la o centrare a lui Bani în finalul primei reprize.

Dinamo continuă să joace fără busolă, Dusan Uhrin n-a găsit încă busola care să aducă echipa pe drumul spre victorie. Și, implicit, spre salvarea de baraj. Unde nu va fi deloc ușor, indiferent care va fi adversara”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanat.

Citește și:

Maia Morgenstern: ”Ai mei duși în lagăr”

Previous Ionel Dănciulescu anunță: "Mulți oameni cu bani"
Next Iuliu Mureșan: „Dau toți în Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *