Dusan Uhrin ar fi vrut să plece de la club


-->
Venit la Dinamo în martie, în locul lui Flavius Stoican, Dusan Uhrin ar fi vrut să plece zilele acestea de la Dinamo, fiind nemulțumit de situația din club.

Surse apropiate clubului din „Ștefan cel Mare” au dezvăluit pentru GSP că antrenorul ceh de 54 de ani și-ar fi cumpărat bilet spre Cehia și ar fi vrut să plece de la echipă chiar înainte de meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, de la 12:30.

Antrenorul care în sezonul trecut a salvat clubul a fost convins cu greu să rămâne, după insistențele lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei. Uhrin e nemulțumit că nu și-a încasat salariul în ultimele două luni, iar oficialii i-au promis că în următoarele două săptămâni va fi cu banii la zi. Acesta a acceptat să rămână pentru moment, dar nu e exclus să plece până la terminarea play-out-ului, afirmă sursele GSP.

În plus, conducerea clubului crede că Uhrin le spune jucătorilor să nu renunțe la pretențiile financiare. De exemplu, șefii lui Dinamo vor ca Andrei Radu să accepte din sezonul viitor un salariu de 5.000 de euro, în locul celor 9.000 pe care ar urma să-i încaseze, conform contractului. Fundașul stânga refuză propunerea, iar șefii „câinilor” cred că Uhrin ar fi fost cel care l-a determinat să nu accepte.

Chiar și Dusan a recunoscut joi că nu știe dacă va mai continua sau nu în „Ștefan cel Mare” în cazul în care Dinamo va bifa rușinea istoriei: retrogradarea în eșalonul secund.

Uhrin: „Eu vreau să salvez Dinamo”

„Săptămâna aceasta ne-am pregătit normal. Am avut câte un antrenament pe zi, unele mai puternice, dar trebuie să fim pregătiți pentru baraj. Am și schimbat unii jucători, toți mi-au arătat că suntem gata pentru baraj. Despre situația actuală a clubului trebuie să-i întrebați pe ei. Ei sunt focusați la antrenamente, îmi arată că se pregătesc bine, nu pot spune ceva rău de vreun jucător.

Vreo preferată la baraj? Toate sunt echipe bune, toate au jucători care au evoluat în prima ligă, cu unii m-am întâlnit în Liga 1. Nu vreau să mă concentrez pe alte echipe acum, important este să fim gata și concentrați la ora celor două meciuri! Eu vreau să salvez Dinamo, asta e tot ceea ce-mi doresc! Este foarte dificil, situația e așa cum e, aștept momente grele, dar trebuie să mă concentrez pentru că e nevoie.” – declarat antrenorul la conferință

Citește și:

Părintele Pimen Vlad: ”Răspunde-i tu la întrebări, nu-l pune în fața TV și internet”

Previous Vin vremuri grele pentru Dinamo
Next Ce adversar vrea Dinamo la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *