Dusan Uhrin anunță când vor reveni Daniel Popa și Fabbrini. Mesaj FERM pentru fani


Dusan Uhrin era epuizat aseară după meciul cu Voluntari, terminat 2-1 pentru pentru Dinamo. Antrenorul lui Dinamo a confirmat că Daniel Popa va reveni pe teren la meciul cu FCSB și le-a transmis un mesaj ferm suporterilor echipei din Ștefan cel Mare la conferința de presă.

”Am câștigat cu noroc, Piscitelli ne-a salvat, dar totuși e un aspect pozitiv, am arătat ca o echipă. Știam că va fi foarte dificil. Dar ne-am luptat și a fost bine.

Cu siguranță că nu este bine pentru noi că Sorescu a luat roșu și nu va juca cu FCSB, dar avem soluții, avem alți jucători.

Sunt cu 10 ani mai bătrân după acest meci, sincer, capul meu este plin, așa că acum nu mă pot gândi la meciul cu FCSB. Ne vom lupta, va fi un meci greu, dar vom face totul să câștigăm.

Până acum am jucat bine aici, pe Ștefan cel Mare, depinde mult de jucători cum se vor adapta pe Național Arena, dar noi ne vom lupta. Nu sunt îngrijorat înaintea meciului cu FCSB pentru că am jucat ca o echipă astăzi, dacă alergăm mult și nu ne pierdem puterea, vom câștiga și cu FCSB.

Jucătorii sunt sub presiune, sigur, dar trebuie să le spun fanilor: ”Veniți! Trebuie să fie stadionul plin. Nu doar 7.000-10.000 de oameni. Trebuie să fie stadionul plin! 50.000 de mii de oameni. Trebuie să se bucure mai mult. Poate pentru noi este mai stresant, dar ei trebuie să se bucure, să vină, iar noi le vom mulțumi prin victorii.

Fabbrini va fi sigur pe teren într-o lună. Dar poate fi recuperat și în trei săptămâni, depinde de organismul lui.

Daniel Popa va fi disponibil pentru acest meci”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

”Spiderman” știe cum poate fi învinsă FCSB: ”Așa să jucăm”

Previous Pigliacelli apără la Dinamo
Next DEZVĂLUIRE Ce a spus Contra despre Nistor în timpul meciului cu Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *