Dusan Uhrin, anunț despre viitorul lui: ”Eu sunt gata”


Dusan Uhrin a explicat pe larg la conferința de presă ceea ce doardinamo a anunțat astăzi în exclusivitate. Că Ionuț Negoiță i-a propus deja prelungirea contractului și nu depinde postul lui de rezultatele din ultimele două meciuri, dintre care unul pierdut în această seară, cu Sepsi.

”Să fie clar, eu vreau să continuu cu Dinamo, de ce mă tot întrebați dacă vreau să merg mai departe? S-a pus problema să plec? Orice se întâmplă, da, eu sunt gata să continuu în orice situație. Eu nu am spus că vreau să plec, poate presa a speculat că vreau. Dar eu nu am de gând.

Eu vreau să fiu aici la Dinamo. 100%. Dar depinde și de șefi. Nu știu exact ce intenții au. Eu nu vorbesc de contracte, de clauze. Eu vreau să continui și sunt mereu optimist chiar dacă facem greșeli uriașe și avem probleme mari psihice.

Am jucat partea a doua foarte bine, trebuia să avem un penalty. Arbitrul trebuie să-și facă un control la ochi. Are probleme mari cu vederea. Eu nu cred că e de la ceață. Arbitraj de Liga a III-a!

Nu știu ce șanse sunt pentru play-off, oricum, mai proaste, mai slabe, decât înaintea acestui meci. A fost o zi foarte proastă pentru noi, toate au mers aiurea. De la arbitraj la joc. Dacă e de la ceață pentru arbitru, atunci nu ar fi trebuit să fie pe teren!”, a explicat Dusan Uhrin la conferința de presă.

Citește și:

-->
Previous VIDEO Nistor s-a luat la ceartă cu un fan și amenință iar: ”Mă gândesc serios”
Next Dănciulescu: ”Este strigător la cer”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *