Dusan Uhrin, analiză clară: ”Să găsim jucători”Curățenie de iarnă


Dusan Uhrin a făcut analiza meciul pierdut cu FC Botoșani, 1-0, în Moldova. El este conștient că șansele echipei de a merge în play-off sunt infime și știe ce are de făcut mai departe.

”Cred că am pierdut în seara asta șansele de a merge în play-off, dacă ceva se întâmplă în ultimele 4 meciuri din februarie vom vedea, dar nu știu ce se poate întâmpla, acum trebuie să mergem acasă, să schimbăm ceva în echipa noastră, să găsim niște jucători cu caracter, avem unii în echipă, dar ne trebuie unii care să aibă mai mult.

Felicitări celor de la Botoșani, dar foarte ușor luăm cartonașe galbene, au căzut cam mult cei de la Botoșani, pentru arbitru a fost foarte dificil, am avut și o posibilitate de a avea un penalty, la Perovic. Ok, se întâmplă mereu ceva și întotdeauna este împotriva noastră.

Am vrut să obțin maximum când am venit. De când am venit am muncit din greu! Vreau să avem atac rapid, dar nu ne-am descurcat prea bine la finalizare.

Trebuie să ridicăm capul din pământ și să muncim, altfel e imposibil să construiești ceva aici.

Nu este imposibil să ajungi în play-off, dar va fi foarte greu, trebuie să iei 12 puncte, ei au 5 puncte peste noi. Trebuie să schimbăm multe în echipa noastră ca să avem șanse. L-am pierdut pe Nistor și s-a văzut, a luat două galbene cu Sepsi, a fost o mare greșeală.

E imposibil așa, ei trebuie să muncească mai mult, să ajungă fiecare dintre ei jucători cheie în echipă ca să nu stăm într-un singur jucător!

Nu știu dacă au contat problemele financiare, noi trebuie să mergem acasă, să facem niște calcule, trebuie să mă concentrez pe viitor. Am contract, dar nu depinde numai despre mine. Eu vreau să rămân la Dinamo și dacă rămân trebuie să schimb mentalitatea la Dinamo, să știe fiecare jucător că dacă vrea să realizeze ceva trebuie să lupte!”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Dinamo, adio play-off! Trei pierderi uriașe pentru primul meci din 2020!

-->
Previous Dusan Uhrin a ales căpitanul. Echipa de start cu multe surprize
Next Corbu și cronica ratării play-off-ului al treilea an la rând: ”Noi trebuie!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *