Dusan Uhrin amenință cu plecarea


Dusan Uhrin este de doar 2 etape antrenorul lui Dinamo, perioadă în care a obținut un singur punct, cel de ieri cu Sepsi Sf. Gheorghe. Cehul pare că a ajuns deja la capătul puterilor, sau cel puțin așa lasă impresia după ultimele declarații.

Uhrin: „Nu pot să rămân fără jucători..”

„Am contract pe un an și jumătate, dar sunt mai multe lucruri la mijloc. Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului.

Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva.

Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun pentru că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani.

Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis”, a spus Uhrin, conform DigiSport.

„Nu putem schimba situația”

„A fost o primă repriză grea. Am avut două ocazii în ambele reprize. Am avut accidentări şi e o mare problemă. Am schimbat jucătorii şi tocată lumea a luptat până la final. Am văzut fundaşii şi am decis că trebuie să schimbăm. Ei aveau opţiuni bune în atac.

Nu am acceptat faptul că fundaşii au avut mari probleme. Giafer nu a fost gata, avea probleme fizice. E bine pentru încrederea noastră. Avem probleme, dar am jucat bine. Avem o şansă bună. Vreau ca echipa să joace mai bine. Nu e suficient. Nu putem schimba situaţia”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

Citește și:

Beatrice Mahler avertizează: ”Multe cazuri”

-->
Previous Analiza lui Cornel Dinu după Dinamo-Sepsi
Next Probleme mari de lot pentru Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.