Dusan Uhrin: „Am spus-o de 10 ori”


-->
Dusan Uhrin a susținut ieri conferința de presă înaintea meciului de astăzi cu FC Botoșani, iar antrenorul ceh a vorbit despre o posibilă plecare de la Dinamo.

„Fiecare meci e important pentru mine, de acum, în perspectiva barajului. Vom avea două meciuri importante, nu ne concentrăm acum prea mult pe oponenți, trebuie să fim focusați pe noi! Știm că partida cu Botoșani e foarte grea, e importantă pentru noi, dar am decis să ne concentrăm pe jucătorii noștri, e cel mai important acum.”

Uhrin: „Eu nu sunt calm”

Îi simt bine pe jucători, se antrenează bine, sunt împreună. Trebuie să-i întrebați pe ei cum se simt împreună, dar eu îi simt bine. Cum stau ei cu moralul? Trebuie să-i întrebați pe ei cum sunt. Eu nu sunt calm! Pentru mine e important să-i prepar, sunt focusat pe antrenamente. Am câștigat 5-1, dar nu sunt mulțumit că am luat gol. Apoi, am jucat cu un om în plus. Apoi, a fost 0-0 la pauză. E bine că am câștigat, dar trebuie mai mult”, a spus Dusan Uhrin în conferința de presă.

„No comment (n.r- dacă se gândește să plece de la Dinamo). Nu este întrebare pentru mine, vreau să mă concentrez aici, la munca mea la Dinamo. Vă rog nu mă întrebați despre mine, am spus-o deja de zece ori până acum”, a mai spus Dusan Uhrin, conform Prosport.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Tensiuni uriașe între conducere și Rednic
Next Victorie spectaculoasă la Botoșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *