Dusan Uhrin a renunțat la 2 jucători


-->
Deși a învins fără probleme în ultima etapă, Dusan Uhrin jr. a menajat și câțiva jucători pentriu a-i odihni: Carp, Moura și Pierret au absentat, dar îi va reintroduce ca titulari vineri, la Botoșani (20;30). Iar stoperii Ricardo Grigore și Marco Ehmann nu mai intră deloc în vederile cehului.

Conform GSP, tehnicianul ceh a dorit să-i menajeze pe cei trei fiindcă erau obosiți după volumul de muncă de la antrenamente și meciuri, au transmis oficialii „câinilor”.

„Sunt antrenamente tari, iar atunci când se acumulează prea mult nu trebuie să-ți asumi riscuri, mai ales în situația noastră. În privința lui Azankpo, până când rezultatele la teste nu au fost cele dorite, nu a fost luat în calcul să revină, chiar dacă el spunea mai de multă vreme că e pregătit”, au explicat reprezentanții formației.

Uhrin și-a alcătuit lotul de 15 jucători indispensabili cu care să atace dubla confruntare de la baraj, iar cei trei sunt piese de bază. Carp, Moura și Pierret au fost doar spectatori cu Clinceni, dar revin în primul „11″ vineri, la Botoșani.

Doi dintre fotbaliștii crescuți în Ștefan cel Mare, Ricardo Grigore și Marco Ehmann, și-au manifestat intenția de a se despărți de Dinamo la finalul sezonului.

Chiar dacă au fost folosiți pe durata ediției – 20 de meciuri fiecare -, iar Ehmann este și eligibil U21, Dusan a decis să nu se mai bazeze pe cei doi în acest sfârșit de campionat.

„Uhrin este foarte conservator în privința jucătorilor cu care decide el să atace un obiectiv. Nu trebuie să mire faptul că Ehmann a ajuns să joace la Liga a 3-a, la Dinamo II. Are lotul lui cu care acum e focusat pe baraj, doar la asta se gândește”, au mai spus apropiații cehului.

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

Previous Galeria lui Dinamo, deplasare masivă astăzi
Next Critici dure aduse lui Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *