Dusan Uhrin a plecat din România. Unde a mers antrenorul


Dusan Uhrin a demonstrat încă odată că este un antrenor de clasă, unul poate prea bun pentru țara noastră. A venit de trei săptămâni la Dinamo, a încercat în două zile să schimbe jocul și să încerce să câștige cu Chindia, nereușind însă atunci să facă prea multe.

Dar când a avut o săptămână la dispoziție să lucreze cu ”câinii” le-a schimbat complet viziunea asupra fotbalului. ”Jucăm mai mult cu mintea”, a explicat Mattia Montini despre ce a schimbat Dusan la Dinamo. Antrenorul lucrează mult tactic, iar asta se vede în jocul echipei, care pare că nu se mai teme acum de niciun adversar. Tot Dusan a lucrat mult și la psihicul jucătorilor, care erau total căzuți după eșecul cu Chindia, când fanii au oprit autocarul și le-au reproșat rezultatele proaste. Acela însă a fost și momentul de care Uhrin s-a folosit pentru a-i responsabiliza pe jucători.

Iar rezultatele se văd – cu Hermannstadt 3-0, cu Sepsi 1-0. Și urmează meciul cu Botoșani pe Național Arena pentru ca Dinamo să aibă o șansă să urce până pe locurile de play-off, în funcție și de rezultatele celorlalte echipe.

Dusan Uhrin și-a luat o pauză de câteva zile, și i-a lăsat și pe fotbaliștii străini care au vrut să plece acasă de marți dimineața până joi seara, când au din nou antrenament. Antrenorul a plecat în Cehia pentru a fi alături de soția și de fetița lui pentru trei zile.

Citește și:

Cu cine este comparat un dinamovist: ”De el îmi aduce aminte”

-->
Previous Cu cine este comparat un dinamovist: ”De el îmi aduce aminte”
Next Când ar putea fi eliberat Cristi Borcea. Investește la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.