Dușan Uhrin a părăsit România


Continuă telenovela la Dinamo. Clubul a intrat în insolvenţă, jucătorii sunt neplătiți de câteva luni, antenrirul este și el foarte nemulțumit, iar colac peste pupăzăba reintrat în scenă și Dorin Șerdean. Omul din Alba Iulia a anunțat că a făcut o înțelegere cu Pablo Cortacero în care îi va prelua acțiunile daca acesta nu va veni într-un final cu o sumă de bani la echipă.

Mai mult, după ce amicalul de sâmbătă cu Metaloglobus s-a anulat, cehul Dusan Uhrin a decis să plece din țară. Antrenorul, din informațiile Gazetei, are anumite probleme personale și le-a transmis apropiaților că va reveni în țară luni.

Totuși, speră ca această plecare să fie și un semnal de alarmă și vrea ca fanii să rezolve cât mai repede problemele financiare.

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua”, declara Dușan Uhrin, conform Antena Sport, în urmă cu 2 zile.

Citește și:

Acțiunile sunt încă la Pablo Cortacero

-->
Previous Acțiunile sunt încă la Pablo Cortacero
Next Amenință cu plecarea: "Marți plec acasă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *