Dusan Uhrin a găsit liderul defensivei


Dinamo se pregătește de meciul cu FC U Craiova, considerat de Uhrin un meci obișnuit, nu un derby. Cehul este adeptul principiului continuității, astfel este foarte posibil să-i vedem tot pe Carp și Aloe fundași centrali.

Stoperul francez Baptiste Aloe a devenit titular cert în defensiva lui Dusan Uhrin. Baptiste ar putea face pereche tot cu Carp în meciul de vineri cu FCU Craiova, chiar dacă Patriche și Jovanovici revin în calculele echipei, anunță GSP.

În această săptămână, doi fundași centrali, Jovanovici (32 de ani) și Patriche (35 de ani), se vor putea antrena normal alături de coechipieri. Și ei, și Răuță (29 de ani), la fel revenit la pregătiri, vor putea fi luați în calcul pentru etapa de vineri cu FCU Craiova. Un alt duel de „totul sau nimic” în play-out.

Chiar dacă internaționalul moldovean Carp, reprofilat din mijlocaș central, a fost la primul meci al sezonului pe acest post, Dusan fiind forțat de împrejurări. Antrenorul îi mai avea la dispoziție vineri pe Rici Grigore (22) și Ehmann (21), dar preferă să se bazeze pe fotbaliști cu experiență.

Aloe, punct fix?!

Francezul care a început atât de prost sezonul – eliminare la debut, cu CSU Craiova (1-6) – a devenit om important pentru Uhrin. Baptiste Aloe a fost integralist în toate cele trei partide sub comanda cehului. A jucat fie cu Ehmann (Rapid, 1-3), fie cu Jovanovici și cu Patriche (Sepsi, 0-0), fie cu Carp (Chindia, 2-0).

Fost jucător la Olympique Marseille, Valenciennes și Arouca, Aloe a bifat cu târgoviștenii al 3-lea index InStat al învingătorilor, 237, după liderii meciului, portarul Eșanu (245) și atacantul Morar (239), autorul unui gol spectaculos.

Citește și:

Rusia extinde conflictul la nivel mondial: amenință!

Previous Ce fost jucător a jucat cu probleme la inima
Next Întăriri pentru meciul cu Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *