Dusan Uhrin a făcut tactica pentru derby și anunță pricipalele pericole de la FCSB. Mesaj pentru fani


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre principalele pericole pentru echipa sa înaintea meciului cu FCSB.

”Vrem să jucăm cât mai bine. Pentru mine nu este o presiune deosebită. Orice s-ar putea întâmpla, dar derby-ul este despre tactică. Cu siguranță FCSB va crea presiune, iar noi va trebui să jucăm cu inima în acest meci. Au o mulțime de jucători buni, dar cred că Florinel Coman este extrem de periculos. Au doi fundași centrali foarte buni.

În acest meci atitudinea va fi foarte importantă. Terenul este la fel pentru ambele echipe. Dar noi trebuie să jucăm cu inima. Am câteva surprize pentru adversari, în acest moment mai am o singură dilemă pentru echipa de start. Suntem pregătiți pentru această partidă, iar Popa este recuperat complet. Vom face totul pentru a câștiga această partidă”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă de astăzi.

El a vorbit și despre faptul că pe 5 octombrie se vor împlini 19 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan:

”Știu că a fost un fost căpitan foarte iubit aici la Dinamo. Vom face totul și ne vom lupta și în memoria lui”.

Dusan Uhrin a avut un mesaj și pentru suporteri:

”Mi-aș dori să văd stadionul plin. Ei în mod sigur vor face un efort foarte mare ca să vină la meci și tot ce pot să le promit este că vom face totul ca să câștigăm pentru ei”.

Citește și:

Dinamoviștii îi iau la misto pe cei de la FCSB: „Tămâie?…”

-->
Previous Dinamoviștii îi iau la misto pe cei de la FCSB: "Tămâie?..."
Next Promisiunea lui Puljic înainte de derby: ”Vă vom face fericiți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *