Dusan Uhrin a avut dreptate: ”Nu știu dacă e mai bine”


Dusan Uhrin a prevăzut că Dinamo va avea probleme la meciul cu Botoșani. De fapt, Național Arena nu le-a purtat deloc noroc ”câinilor” în acest sezon. Dacă la partida cu Universitatea Craiova a avut loc infarctul fostului antrenor, dar și o înfrângere cu 2-0, de această dată dinamoviștii au scos cu greu un egal.

Iar antrenorul ceh de 51 de ani a explicat înainte de meci că va fi o provocare să vadă cum se va descurca Dinamo pe cel mai mare stadion al țării, mai ales că suporterii n-au venit într-un număr foarte mare la stadion.

”Nu știu dacă este mai bine pe Arena Națională, pentru mine nu contează, trebuie să îi întrebăm pe jucători dacă se simt bine acolo. Pe vechiul stadion am câștigat, a fost bine. Am jucat pe Național Arena și contra Stelei în Europa League. Este un stadion frumos, nou, dar nu știu dacă va fi mai bine pentru noi”, a declarat atunci Uhrin.

Și s-a dovedit că are dreptate. Iar din informațiile noastre sunt șanse mari ca și meciul cu Voluntari să se joace pe Arena Națională, chiar dacă se joacă cu ultima clasată din Liga 1.

Citește și:

De ce să vii la mare în septembrie. Veste EXCELENTĂ pentru vara 2020

Previous Problemă mare ridicată de elevii lui Uhrin
Next ”Câinii” ies la atac: ”Uită”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *