După Ziggy mai pleacă 3 jucători aduși de Rednic: ”E dezastru”


Mutările din Ștefan cel Mare parcă nu se mai opresc și soarele după furtună refuză deocamdată să apară. Suporterii sunt supărați și-l cer pe Rednic înapoi, Ionuț Negoiță și conducerea lui Dinamo parcă fac intenționat și-i arată lui Rednic cine-i șeful. Ionel Dănciulescu a anunțat în această seară la Digi Sport că în afară de Ziggy Gordon, al cărui contract a fost reziliat după ce Eugen Neagoe a văzut niște video-uri cu el, vor mai pleca încă trei jucători.

Primul care nu mai are șanse să continue cu gruparea din Ștefan cel Mare este Parfait Mandanda. Deși Rednic negocia pentru un împrumut de la Charleroi pentru încă un an, mutarea a căzut în momentul în care antrenorul a fost dat afară. Neagoe l-a adus pe Cătălin Straton și portarul de rezervă va fi Vlad Muțiu.

Alți doi fotbaliști care nu se mai întorc la Dinamo și pe care Ionel Dănciulescu i-a anunțat în această seară sunt Alexandre Christovao și Simon Zenke. Cei doi sunt fotbaliști extracomunitari și Danciu-gol a dezvăluit că Dinamo ar plăti 23.000 de mii de euro cu tot cu taxe pentru salariile lor.

În acest timp fotbaliștii lui Dinamo vorbesc între ei și se întreabă ce o să se întâmple: ”E dezastru”, exclamă în cor jucătorii care așteaptă să vadă cum se va așterne liniștea în Ștefan cel Mare.

Citește și:

FOTO Fanii nu se opresc. Ce-au mai făcut în această seară

-->
Previous Victor Pițurcă, declarație care lasă loc de interpretări: ”Care ar fi problema?”
Next FOTO Fanii nu se opresc. Ce-au mai făcut în această seară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *