După război mulți viteji se arată: ”Îmi pare rău”


Ratarea play-off-ului a creat o modă printre oamenii de fotbal din România. Toți își dau cu părerea despre situația clubului din Ștefan cel Mare și ce este mai uimitor este că majoritatea care critică…sunt foști dinamoviști. Ultimul este Florin Răducioiu, care spune în luna ianuarie că poate să-i spune de acum echipei ”Internaționale Dinamo”.

„Îmi pare rău că este al doilea an consecutiv în care Dinamo se regăseşte în această situaţie. Trebuie să dea mult de gândit clubului şi antrenorului! Mă aşteptam la asemenea rezultat. Îmi pare rău pentru dinamovişti, pentru tot ce înseamnă Dinamo şi spiritul lui Dinamo”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

El  a făcut parte dintre cei care s-au întâlnit cu Mircea Lucescu la acea cină de taină în care au promis că de acum o să-i ia apărarea lui Il Luce în conflictul pe care îl avea cu Mircea Rednic.

„Mi-e teamă ca şi la anul să nu se repete aceeaşi contraperformanţă. Mare atenţie când vorbim de titlu. Nu ştiu dacă antrenorul actual, Mircea Rednic, va putea să câştige titlul. Mă îndoiesc”, a declarat fostul mare atacant.

-->
Previous Frezatul, pofticiosul, superstițiosul și fotbaliștii. Cine a câștigat ultimul titlu pentru Dinamo
Next EXCLUSIV Primul transfer după ratarea play-off-ului. Ce salariu are și pe ce perioadă a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *