După Murad, Iacob a vorbit și cu Cataramă


-->
Vlad Iacob, proaspătul administrator special al SC Dinamo 1948 SA, i-a propus și lui Viorel Cataramă să preia pachetul majoritar de acțiuni din cadrul societății.
Omul de afaceri a confirmat, pentru PlaySport.ro, discuțiile și spune că urmează să gândească. Milionarul spune că răspunsul său depinde de votul din Comitetul Creditorilor și validarea judecătorului sindic în cazul recalibrării planului de reorganizare.

În ultima perioadă, în tabloul negocierilor pentru vânzarea clubului a apărut tânărul Vlad Iacob (34 ani), noul administrator special prezentat în exclusivitate de PlaySport.ro.

Vlad Iacob, însă, a continuat să bată la uși pentru a găsi omul care să susțină clubul și, cu câteva zile înainte de a fi numit adminsitrator special în cadrul SC Dinamo 1948 SA, tânărul manager a făcut un anunț pentru Gsp.ro. „În acest moment există un investitor interesat, dar care dorește să suțină 50 la sută din buget și așteaptă alături de el un co-investitor, care să susțină la rândul său 50%. Practic, un investitor acum ar trebui să vină cu ceva mai mult de un milion de euro și va găsi la masă un partener care e dispus să vină cu aceeași sumă.

Bugetul operațional pentru Liga 2 este de circa 2,5 milioane de euro. Acest investitor nu dorește intre și să susțină activitatea clubului de unul singur”, a dezvăluit Iacob pentru sursa citată.

Ca un detaliu de „ultimă oră” aflat de PlaySport.ro, o altă țintă pentru Vlad Iacob este Viorel Cataramă. Astfel, afaceristul în vârstă de 67 de ani a fost arborat de tânărul manager dinamovist, i s-a prezentat situația financiară și detaliile teoretice ale datoriilor din planul de reorganizare pe care administratorul judiciar dorește să le recalibreze, iar discuția a rămas deschisă.

De ce atârnă interesul lui Cataramă? O spune chiar omul de afaceri într-o declarație în exclusivitate pentru PlaySport.ro. „Am avut o discuție recentă cu Vlad Iacob. Mi-a prezentat datele financiare și urmează să mă gândesc. Eu am dorit și în trecut să preiaiu Dinamo, însă la acel moment situția era alta, practic ar fi fost imposibil acest lucru, iar timpul a dovedit ce spun. Datele prezentate de Vlad trebuie validate de Adunarea Creditorilor și de de judecătorul sindic, acesta este un detaliu foarte important la care este raportat și interesul meu.

Am fost interesat să investesc la Dinamo, sunt, însă nu în acest moment. Repet, pentru ca cifrele să devină atractive, situația trebuie validată de Adunarea Creditorilor și, mai apoi, de judecătorul sindic. Mi-a fost prezentată propunerea de a veni singur sau într-o formă cu un alt investitor”, a spus Viorel Cataramă.

Citește și:

EXCLUSIV. Vlad Iacob a mers la Viorel Cataramă. „Am avut, recent, o discuție. Rămâne să mă gândesc”. VEZI de ce depinde posibilitatea ca milionarul să investească la Dinamo!

Previous Iacob s-a întâlnit cu Mohammad Murad
Next Dinamo nu va mai avea echipă secundă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *