După Gavrilă, mai poate veni un jucător


nicolae mușat
Meciul de fotbal Steaua - Dinamo, scor 3-2, etapa 33, liga 1, retur, campionat 2011-2012, desfasurat pe stadionul National Arena (Arena Nationala), in Bucuresti. 17.05.2012
După ce l-a prezentat oficial pe Bogdan Gavrilă, Dinamo ar putea obține semnătura unui jucător de play-off. Nicolae Mușat, fundașul stânga în vârstă de 35 de ani, ar putea să semneze cu Dinamo, după despărțirea de FC Argeș.

Potrivit surselor ProSport, Dinamo se află în discuții cu Nicolae Mușat, jucător rămas liber de contract după ce în sezonul trecut a jucat cu FC Argeș în play-off.

Acesta ar veni pe postul pe care evoluează Steliano Filip, jucător care și-a dat acordul să continue la Dinamo, dar și Andrei Radu, jucător care își negociază plecarea de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Nicolae Mușat a mai jucat la Dinamo în perioada 2005-2013.

Crescut de Dinamo, Nicolae Mușat a evoluat sub formă de împrumut, de-a lungul timpului, la CS Otopeni, U Cluj, Unirea Urziceni și Xäzär Länkäran. În septembrie 2013, acesta a ajuns la FC Vaslui, liber de contract. A mai jucat apoi din nou la U Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani și Daco-Getica.

Cu FC Argeș a semnat în vara anului 2019, unde a evoluat până în prezent. Contractul său a expirat, astfel că ar ajunge la Dinamo din postura de jucător liber.

Citește și:

CTP, despre criza din SUA privind avortul: ”Mi se părea că mai jos decât românii nu putea coborî nimeni pe planetă”

Previous Comunicat important al clubului pentru fani
Next Gică Mihali pune piciorul în prag

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *