După ce l-a numit „antrenor prost”, Stoican îi răspunde lui Igor


-->
Flavius Stoican a ales să aplaneze conflictul cu Igor Jovanovic, după ce fundașul croat l-a făcut praf pe antrenorul lui Dinamo într-o conversație cu un suporter.

Apărătorul central Igor Jovanovic a fost adus de Dinamo în acestă iarnă, însă nu a apucat încă să debuteze pentru clubul din Șos. Ștefan cel Mare. Croatul a fost provocat de un suporter pe Instagram, iar jucătorul născut la Zagreb a spus, printre altele, că Flavius Stoican este „un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut vreodată”.

Flavius Stoican i-a transmis lui Igor Jovanovic că nu vrea să intre în prea multe detalii pe marginea acestui subiect și a explicat care sunt motivele care au dus la amânarea debutului acestuia în tricoul alb-roșu. Antrenorul lui Dinamo spune că fotbalistul croat încă are nevoie de timp pentru a fi în parametri din punct de vedere fizic.

„Nu mai stau să pun la suflet fiecare vorbă. El este un jucător care a venit la începutul pregătirii, am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că e destul de delicat că în ultima perioadă n-a jucat şi a fost şi vacanţă. Are nevoie de ceva timp. Apoi, când eu voiam să intre câte 30 de minute, a acuzat dureri la spate. După aceea văd că se ceartă prin Instagram”, a declarat Flavius Stoican, conform Telekom Sport.

Citește și:

Avertisment din Parlamentul European: ”Aici se mănâncă resturile aruncate de Germania, Franța sau Italia!’

Previous Echipele probabile la UTA-DINAMO
Next Incidente deosebit de grave înainte de UTA-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *