Dumitru Dragomir, investitor la Dinamo?


Dumitru Dragomir a dezvăluit că două persoane i-au propus să investească la Dinamo. Ce l-a făcut pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste să dea înapoi, nefiind convins de proiectul care i-a fost prezentat:

„Ieri au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta».

Cu 5 milioane promovezi. Cumperi jucători de 2,5 milioane. Îi aduc eu, nu ar exista să nu-mi dea Hagi unul, Becali unul, Rotaru unul.

«Iar apoi, în fiecare an, îmi asigurați un buget de cel puțin 7 milioane, și pun și eu bani. Dacă punem fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu. Să se supună la vot tot, să avem unanimitate de voturi».

Cei doi sunt români, care au în spate și doi străini. Unul punea la bătaie 1,2 milioane de euro. Am discutat două ore chestia asta la mine în birou, la hotel.

Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs. În primul rând trebuie să dai banii înapoi galeriei, altfel nu poți trăi cu ea”, a afirmat Dragomir la Gsp.

Citește și:

Răducioiu s-a simțit umilit la Dinamo: ”Lipsă de respect”

Previous Mihai Iosif: „Viața nu știi unde te duce”
Next Detalii importante despre posibili investitori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *