Dumitru Dragomir, dezvăluiri grave despre Dinamo: ”Asta vrea Negoiță”


Dinamo este într-un moment foarte prost, dar oamenii încă mai cred în salvare. Dumitru Dragomir însă a făcut în această seară niște declarații foarte sumbre, spunând că are informații din interior despre cât de gravă este situația în acest moment la echipa din Ștefan cel Mare.

”Suporterii dau aiurea în Bălănescu, deoarece omul ăsta chiar a salvat Dinamo încă șase luni. Dacă Nistor nu era vândut acum, atunci Dinamo nu putea să primească licența din cauza datoriilor, dar nici nu avea bani să plece în cantonament. Bălănescu este singurul conducător adevărat de la Dinamo.

Însă, de la vară, o să se aleagă praful pentru că nimeni nu vrea să cumpere Dinamo din cauza datoriilor foarte mari, iar echipa va avea soarta Craiovei lui Mititelu sau a Rapidului, cel care l-a dus în faliment Moraru. Uhrin va sta la Dinamo doar dacă nu va avea vreo ofertă, dar la prima ofertă vă spun eu că va pleca de la Dinamo ca fulgerul.

Nu ai cum să faci performanță dacă nu ai bani, iar Negoiță nu mai vrea să dea niciun leu.

Sunt mulți jucători care vor să plece de la această echipă. Suma pe care căpitanul Nistor a fost vândut este una ridicolă, dar Bogdan Bălănescu a fost disperat să facă rost de bani”, a explicat Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Citește și:

Miriuță și-a găsit echipă și se va întâlni cu dinamoviștii în ianuarie

-->
Previous Ionel Dănciulescu dezvăluie: ”Dusan avea nevoie de el și nimeni nu știa unde e”
Next Dinamo face astăzi primul transfer: un slovac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *