Dumitru Dragomir: ”Altă variantă e moartă. Legile sunt aspre”


Dinamo a făcut egal cu Sepsi, 0-0, iar Dumitru Dragomir i-a felicitat pe jucătorii de la Dinamo pentru că au acceptat să joace atâta timp neplătiți de dragul suporterilor care cotizează pentru a menține clubul în viață.

”Am fost testat pozitiv dar n-am nimic. Acum m-am vaccinat, mi-a zis doctorul să-l fac după câteva zile să văd cum evoluează boala. N-a fost un joc rău, chiar dacă unora poate nu le-a plăcut, a fost un joc pe un teren prost, la -10 grade cum să joci?

Sunt de felicitat cum joacă gratis, să joci și să nu primești nimic, ce fel de fotbalist ești, cel fel de conducător ești la Dinamo? Când vin spaniolii în România ar trebui luați la rost de autorități. Cred că de frică nu se mai întorc că-i aleargă suporterii prin tot Bucureștiul. Eu în locul lor nu m-aș mai întoarce.

Problema e că situația e ireversibilă. Dacă nu vine un om potent financiar, Țiriac, Badea, de genul acesta, care să bage 20, 30, 40 de milioane de euro fără să creadă că mai pot să-i recupereze, altă variantă e moartă.

Sunt băieți deștepți pentru că fotbalul este egal cu pușcăria. Nu mai sunt nici bani în piață, altă dată se lăfăiau unii, acum mai puțini bani, legile sunt foarte aspre, oamenii din fotbal, marea majoritate au făcut pușcărie, unii chiar nevinovați.

Până la sfârșitul campionatului o să țină echipa pe linia de plutire, după aceea se alege praful. Datoriile se adună, cele vechi nu s-au stins, e greu, este o gaură fără fund. La Dinamo nu produce nimeni, decât câțiva suporteri care vând biletele astea virtuale.

De ce n-au respectat regulamentul pe care l-am făcut eu ca toate terenurile să fie încălzite? Când eram eu majoritatea erau încălzite, acum nu mai sunt. Nu știu cine este de vină, probabil cine conduce fotbalul profesionist din România. Să se descurce, eu m-am descurcat binișor. Eram pe locul 7 în Europa și pe locul 9 în lume când m-au dat afară”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Citește și:

Adam Nemec, termen de refacere după ce s-a accidentat cu Sepsi

-->
Previous Adam Nemec, termen de refacere după ce s-a accidentat cu Sepsi
Next Veste excelentă pentru Dinamo. Se poate lua licența: ”Cu eleganță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.