Dueluri dure și eliminări la Hermannstadt – Gaz Metan. Ce-a făcut viitoarea adversară a ”câinilor”


Va fi un meci foarte tare duminica viitoare, pe 17 martie, la Mediaș cu Gaz Metan. Echipa lui Edward Iordănescu tocmai s-a impus în această după-amiază, 2-0 pe terenul celor de la Hermannstadt, primul succes din acest an pentru medieșeni. Și i-au egalat pe ”câini”.

Elevii lui Iordănescu au deschis scorul în minutul 6 prin noul-venit Ionuț Larie, care a trimis perfect cu capul din 10 metri. Pe finalul primei reprize, Dâlbea a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine. Hermannstadt a mai văzut un „roșu” în minutul 83, când Dandea i-a dat un cap în gură unui adversar! Profitând de jucătorii în plus, Gaz Metan a mai punctat o dată în prelungirile partidei. Rondon a transformat perfect lovitura de pedeapsă în urma unui fault al portarului Căbuz.

Edward Iordănescu nu mai câștigase un meci în Liga 1 din data de 24 februarie 2018. În sezonul regulat, Dinamo a scos doar un punct cu medieșenii, după 2-3 și 1-1!

Citește și:

ȘOC ȘI GROAZĂ la Focșani! Ultrașii Stelei au făcut prăpăd, dinamoviștii evacuați

-->
Previous Un titular arată de parcă a fost la box! Dar e mulțumit
Next ȘOC la Focșani! Ultrașii Stelei au sărit pe parchet. Fanii au fost evacuați și duși la Poliție. VEZI VIDEO cu momentele TERIBILE! A început meciul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *