Duel de foc pentru handbaliștii lui Dinamo, azi, de la 19:45


Meci teribil de important pentru handbaliștii de la Dinamo în această seară. De la 19:45, băieții lui Xavi Pascual o vor înfrunta pe HC PPD Zagreb în cea de-a noua partidă din Grupa A a Ligii Campionilor. Un succes al roș-albilor i-ar scoate pe croați din cursa pentru play-off, acolo unde Dinamo are șanse bune să ajungă.

Dinamo are 9 puncte după primele 8 meciuri din Grupa A, în timp ce HC PPD Zagreb a acumulat doar 5. În meciul tur, disputat pe 2 noiembrie, roș-albii s-au impus cu 29-28 pe terenul croaților. Andrei Nicușor Negru a fost omul partidei pentru Dinamo, reușind 7 goluri. Akimenko a fost însă cel care a adus golul victoriei în ultima secundă.

Returul de azi, din Sala Polivalentă, se anunță de foc, croații având nevoie de victorie dacă se gândesc la play-off. Dinamo își poate asigura un loc în faza următoare a competiției în cazul unui succes. Acolo, dacă se va menține ordinea din acest moment din cele două grupe, roș-albii ar întâlni-o pe Kiel. Jocurile nu sunt făcute încă, așa că printre potențialii adversari ai lui Dinamo se găsesc și Nantes, Aalborg și Pick Szeged.

Xavi Pascual anticipează un meci teribil în această seară. „Nu știu dacă suntem gata pentru o victorie, dar suntem gata să jucăm, suntem pregătiți pentru meci. Meciul este important pentru noi, dar și pentru ei. Cu 11 puncte cred că ne calificăm în faza eliminatorie. Cred că am făcut treabă bună până acum, sunt importante aceste două puncte, dar știm că Zagreb este o echipă bună. Echipa nu cred că se gândește încă la faza eliminatorie, cred că e concentrată să câștige fiecare meci în parte. Obiectivul mare este să ne calificăm în faza eliminatorie a Ligii Campionilor”, a declarat antrenorul curtat de PSG.

După duelul cu cei de la HC PPD Zagreb, Dinamo va mai avea 5 partide în Grupa A:

Dinamo – Veszprem / 15 decembrie

FC Porto – Dinamo / 8 februarie

PSG – Dinamo / 16 februarie

Dinamo – GOG / 23 februarie

Magdeburg – Dinamo / 2 martie

Partidele din play-off sunt programate pe 22-23, respectiv 29-30 martie.

Previous Analiză la final de an. Ce dinamovist a jucat cel mai mult în sezonul 2022-2023
Next "Dulăii", aproape de un succes uriaș cu Zagreb

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *