Duckadam despre Dinamo: „Voi fi înjurat, dar asta e singura soluție”


Fostul președinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit la Digi Sport despre situația de la Dinamo și consideră că singura cale ca clubul să mai facă performanță este să o ia de la 0 pentru a fi absorbit de toate datoriile.

„Eu am mai spus-o, cu riscul de a fi înjurat, acum un an sau mai mult: cred că singura scăpare a lui Dinamo e să înceapă de la zero. Adică să intre în faliment, să achite toate datoriile pe care le are această echipă și să înceapă de la zero, cum a făcut Rapid.

Rapidul a urcat foarte repede, iar acum are un scurtcircuit acolo. Până în divizia B, de unde au vrut să promoveze mai departe. În acești 3 ani am înțeles că s-a lucrat la idee și la stadion.

Deci în 3-4 ani poate să aibă și un stadion nou. Eu cred că asta e soluțua, pentru că, din ceea ce văd la ora actuală, nu e nimic, Dinamo va retrograda pe plan sportiv. Cu toate investițiile, sau cu toți jucătorii ăștia aduși.

Era o mare diferență față de FCSB. Ei erau plătiți. Chiar și cei care nu jucat erau plătiți. Aici e o mare problemă. Dacă nu ești plătit, la un moment dat pleci. Deci rămâi fără jucători. După 3 luni au plecat”, a spus Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Citește și:

Mihai Șora, la 104 ani, se gândește la Moș Nicolae: ”Fără penali, fără rotofei bugetari”

Previous Scenariu posibil. Salvarea pe care o caută spaniolii
Next Contra, strigăt disperat către Cortacero: ”E singura”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *