Dublă lovitură teribilă pentru Dinamo


22 decembrie 2022 nu este o zi deloc bună pentru Dinamo. Dacă aseară fanii dinamoviști au primit vestea bifării unui nou pas în drumul spre un stadion modern, azi au venit două știri teribile. Clubul este bun de plată către Șerdean și Rednic!

Dorin Șerdean, a câștigat procesul intentat lui Dinamo în urma înlăturării sale în 2021 din funcția de director executiv și va reveni la club. Judecătoria Sectorului 2 a publicat azi decizia definitivă:

„Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 22.12.2022. Document: Încheiere – de executare silită 22.12.2022”, scrie pe portal.just.ro.

O a doua veste care lovește crunt în finanțele lui Dinamo vine de la Mircea Rednic. După demiterea sa de la Dinamo, „Puriul” a cerut să primească 32.000 de euro, drept salarii restante. Răzvan Zăvăleanu a considerat că Rednic este îndreptățit să capete doar 54.883 lei, însă tehnicianul a făcut recurs și a câștigat, conform GSP. Rednic va primi 40.000 de euro. „Apelul va fi admis, iar sentința apelată va fi schimbată în sensul admiterii capătului denumit „subsidiar” al contestației, capătul „principal” neputând fi cercetat pe fond înainte ca administratorul judiciar să să analizeze el însuși pe fond și să soluționeze motivat cererea de plată. În îndeplinirea acestei atribuții nu se vor avea în vedere considerentele primei instanțe referitoare la fondul dreptului dedus judecății, acestea nemaisusținând soluția, astfel cum aceasta a fost schimbată în apel. Vor fi menținute, din sentința apelată, soluțiile date excepțiilor invocate de administratorul judiciar”, scrie în comunicatul Curții de Apel București.

Previous Cadou de Sărbători: un pas spre noul stadion
Next Vom avea un super stadion! Avem detaliile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *