Drumul spre faliment, episodul Fabbrini


Dinamo nu o duce bine financiar. Planul de reorganizare construit de Răzvan Zăvăleanu a fost respins de judecător, datoriile cresc, iar omul care are pachetul majoritar de acțiuni nu bagă niciun leu în club. Un impresar a povestit de ce s-a ajuns în situația asta.

Florin Manea este omul care-l reprezintă pe Diego Fabbrini, omul care a jucat de 58 de ori pentru Dinamo și care a marcat 4 goluri în tricoul alb-roșu. Mijlocașul nu o duce prea bine. Nu este folosit la Ascoli, în Serie B, și ar vrea să revină în Liga 1. Pretențiile sale salariale sunt mari, așa că un transfer în România are șanse mici de reușită.

Înainte să plece de la Dinamo, Fabbrini a avut discuții interminabile cu fanii din DDB despre banii pe care avea să-i încaseze. „E supărat că a pierdut bani după perioada Dinamo și își menține pretențiile. Au preluat suporterii echipa, m-am dus și le-am spus că are ofertă de la CFR Cluj. Le-am zis să-i dea drumul, că nu au bani să-i dea și își iau un salariu mare de pe cap. Nu au fost de acord. Ulterior, au fost obligați să-i dea 80.000 de euro, i-au mai dat 60.000 și mai aveau să-i dea peste 100.000. Tot nu l-au transferat, i-au plătit și banii și tot au ajuns în insolvență. Nu poți să conduci un club cu inima. Conducătorul trebuie să fie chirurg. Când e de mângâiat, mângâi, când trebuie să tai, tai”, a explicat Florin Manea pentru sport.ro.

Previous Și-a îndeplinit un vis: va semna cu FCSB
Next Gata greva! Mâine se plătește un salariu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *