Drum liber spre a lua un jucător de la rivali. Poate fi luat gratis!


Mircea Rednic a spus că mai vrea 5-6 fotbaliști pentru sezonul viitor, pentru a trage la titlu. Pe cât posibil, antrenorul vrea să-și stabilească de acum lotul cu care să atace ediția 2019/2020. Unul dintre jucătorii aflați pe lista tehnicianul va deveni liber de contract zilele viitoare și ar putea constitui o lovitură pe piața internă.

FCSB, sau mai bine zis Gigi Becali, nu mai crede în el, astfel că e disponibil pentru transfer. Gratis. Zilele viitoare, clubul roș-albastru se va despărți de Florentin Matei, anunță Gazeta Sporturilor, mijlocașul de 26 de ani nu mai intră în planurile de viitor ale grupării. Este al doilea ”mandat” al lui Matei la FCSB, în primul a jucat două meciuri, acum a prins 6. Florentin a mai fost la Dinamo, în teste, în 2013, dar din diverse motive nu a fost oprit de Gigi Mulțescu. Gigi Becali nu ar dori niciun ban pe Matei, la fel ca pe Adrian Stoian, vrea doar să se dispenseze de cei doi.

Rednic s-a întâlnit într-o parcare cu fratele lui Florentin Matei, care i-a vorbit antrenorului de jucătorul care a ieșit campion în Croația, cu Rijeka. Matei a creat întotdeauna probleme ”câinilor”, chiar și la meciul Astra – Dinamo (2-0), pe zăpadă, când Florentin a marcat, iar roș-albii au retrogradat în play-out ediția trecută.

Citește și:

Dezvăluiri din vestiar. Cum a ajuns Dinamo cea mai bună din Liga 1 în 2019

-->
Previous Dezvăluiri din vestiar. Cum a ajuns Dinamo cea mai bună din Liga 1 în 2019
Next Sfatul lui Mircea Rednic pentru George Țucudean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *