Drama prin care trece Rivaldinho. Reacția conducerii lui Dinamo


Rivaldinho a fost nevoit să părăsească Dinamo iarna trecută, după ce nu a mai intrat în calculele lui Vasile Miriuță. Fiul lui Rivaldo suferise o pubalgie la echipa din Ștefan cel Mare pentru care reușise șase goluri. Așa că s-a transferat în iarnă la Levski Sofia, dar se pare că mutarea nu a fost de bun augur pentru brazilian. Acum bulgarii confirmă ceea ce doardinamo.ro a scris în iarnă, atunci când conducerea clubului din Ștefan cel Mare era disperată să scape de el.

Sportal.bg scrie că accidentările l-au măcinat pe brazilian, care a pus ultima dată piciorul pe gazon în luna mai a acestui an. A ratat complet pregătirea de vară din cauza unor probleme medicale. Nici acum nu face parte din lotul lui Levski, pregătindu-se separat.

Problema ar fi una mai serioasă: „Fiul legendei Rivaldo suferă de o boală cronică pe care a dobândit-o în timpul şederii sale la Dinamo. De aceea «câinii roşii» s-au despărţit atât de uşor de el”, informează același site. Bulgarii nu au dat mai multe detalii despre boala de care ar suferi Rivaldinho.

”De ce s-au aflat lucrurile astea de-abia acum? Într-un an de zile a făcut de două ori vizita medicală, în locul atestat de LPF. Nu a avut nicio problemă când a venit. Despărțirea a venit după ce nu a mai intrat în planurile noului antrenor. Atunci când un jucător semnează, efectuează multe teste. Ce să îi facem noi?”
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo, la Digi Sport

Citește și:

Marius Șumudică, declarație înainte de derby de România

-->
Previous Marius Șumudică, declarație înainte de derby de România
Next Dinamo nu l-a transferat și ar putea semna zilele viitoare cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *