Dragoș Săvulescu, mesaj dur din Italia: „Ca niște maimuțe”


Fiind urmărit internațional de autoritățile române, Dragoș Săvulescu trăiește bine mersi în Italia, într-o vilă de lux din Sicilia, alături de soția sa, Angela Martini, fostă Miss Univers Albania, care a postat fotografii din izolare.

„Nu e vorba de nicio sfidare, așa cum în mod tendențios interpretați voi! Nu e decât un video și un mesaj amuzant, SCRIS DE EA, LA SINGULAR, DIN PARTEA EI, NU DIN PARTEA MEA!!!

Cum vă permiteti să scrieți, să inventați și apoi să preluați între voi ca maimuțele, unii de la alții, o știre ireală, nefăcând altceva decât să creați și să atrageți asupra mea ură din partea oamenilor?? În ciuda faptului că nu vă convine, situația mea este clarificată, nu sunt niciun fugar, am intrat în legalitate deplină încă din luna ianuarie, când m-am prezentat în fața autorităților italiene și IMEDIAT (nu după o săptămână așa cum aberați voi!), s-a decis punerea mea în libertate, fără absolut nicio restricție!!”, a scris Dragoș Săvulescu pe facebook.

Fostul acționar al lui Dinamo are o situație legală complicată. Săvulescu se predase pe 13 ianuarie la Napoli, după ce în februarie 2019 fusese condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre, și de ex-acționarul lui Dinamo Cristi Borcea. Ulterior, pe 25 ianuarie a fost eliberat, iar judecătorii din Peninsulă nu i-ar fi impus restricții și nici nu l-au obligat să achite vreo cauțiune.

Citește și:

Previous Gheorghe Hagi, poziție oficială după ce meciul lui Dinamo a fost amânat
Next Transfer de ultimă oră pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *