Dragoș Săvulescu a donat o sumă mare de bani și face un avertisment terifiant: ”Sper”


Fostul acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, condamnat în Dosarul Retrocedărilor de plaje la Constanța, dar eliberat în acest an de către italieni, a donat 50.000 de euro către spitale din România.

”Dupa o absenta indelungata pe retelele sociale, revin azi succint pentru a prezenta cateva chestiuni:

I. In nebunia mondiala a Coronavirusului, aflandu-ma in miezul absolut al focarului – in Italia, si privind de aici la ce se intampla in Romania, tin sa punctez cateva lucruri importante care de aici, din miezul problemelor, se vad extrem de clar:

1. Autoritatile romane au dormit timp extrem de indelungat, fara sa ia masuri puternice inca de acum cel putin 2 saptamani. Au permis inundarea Romaniei cu multe persoane ce vin din zonele rosii ale Europei. Nu au avut si nu au sub control extrem de multe persoane care ar trebui sa fie in carantina. Nu au organizat cum trebuie supravegherea acestora. Nu au inasprit la timp legislatia pentru cazurile persoanelor care pun in pericol soarta comunitatii. Au facut-o extrem, extrem de tarziu, chiar tardiv. Discutam in mod evident fie de interese electorale, incompetenta sau prostie pura. Cel mai probabil toate la un loc.

2. Oamenii nu au inteles ce se intampla, nu realizeaza dimensiunea problemei. Isi inchipuie probabil ca totul este fie o gluma, fie o mare exagerare, fie o uriasa conspiratie. Isi inchipuie ca lor nu li se poate intampla nimic. Nu au forta sa gandeasca si sa prevada ce va fi in mai putin de 3 saptamani de astazi. Le pot spune eu acum, vazand ce se intampla aici in Italia si peste tot in lume: Romania va avea zeci de mii de cazuri de Coronavirus in maxim o luna. Spitalele for fi asediate si ultradepasite. Oamenii se vor sufoca la propriu, fara a avea nicio sansa sa fie ajutati. Romanii isi for pierde bunici, parinti, frati si surori, soti sau sotii, unii chiar copii. Vor trai momente infricosatoare si vor ramane marcati pe viata.

II. In aceasta situatie, in ciuda faptului ca am fost extrem de nedreptatit de Sistemul care conduce Statul Roman, fiind inca intr-o situatie – desi departe de intentiile lor criminale – nu extrem de placuta, am decis sa incerc sa imi ajut compatriotii si sa pun si eu umarul, alaturi de alte persoane (culmea ironiei – uniii dintre ei nedreptatiti la fel de reprezentantii acestui Sistem nenorocit), la ajutarea unor spitale importante din Romania aflate in prima linie in lupta cu acest virus criminal.

In acest sens, am donat suma de 30.000 Euro Spitalului de Boli Infectioase “Matei Bals“din Bucuresti si suma de 20.000 Euro Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta. Sper ca aceasta suma de 50.000 Euro sa contribuie, alaturi de eforturilor altor romani cu suflet la ajutarea multor bolnavi si la salvarea multor vieti!

Tin sa ii felicit public pentru gesturile lor pe Gigi Becali, Andra, fratii Paval , Simona Halep si pe toti care au inteles ca acum e momentul critic pentru a ajuta sistemul de sanatate din Romania, sistem ce se va confrunta extrem de curand cu un tsunami care, din pacate, va fi fatal pentru multi oameni.

In acelasi timp, ii indemn public si pe alti romani ce au posibilitati financiare sa ajute ACUM acest sistem public de sanatate romanesc, fiind constienti ca astfel pot salva probabil mii de vieti!

III. STATI IN CASA!!!”, a scris Dragoș Săvulescu pe facebook.

Citește și:

Reacția lui Prunea la mesajul week-end-ului

-->
Previous U Cluj-Dinamo se joacă. Și tu poți participa
Next Rednic explică situația din Moldova și-i transmite un mesaj unui fost dinamovist: ”E o problemă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *