Dragoș Săvulescu a donat o sumă mare de bani și face un avertisment terifiant: ”Sper”


Fostul acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, condamnat în Dosarul Retrocedărilor de plaje la Constanța, dar eliberat în acest an de către italieni, a donat 50.000 de euro către spitale din România.

”Dupa o absenta indelungata pe retelele sociale, revin azi succint pentru a prezenta cateva chestiuni:

I. In nebunia mondiala a Coronavirusului, aflandu-ma in miezul absolut al focarului – in Italia, si privind de aici la ce se intampla in Romania, tin sa punctez cateva lucruri importante care de aici, din miezul problemelor, se vad extrem de clar:

1. Autoritatile romane au dormit timp extrem de indelungat, fara sa ia masuri puternice inca de acum cel putin 2 saptamani. Au permis inundarea Romaniei cu multe persoane ce vin din zonele rosii ale Europei. Nu au avut si nu au sub control extrem de multe persoane care ar trebui sa fie in carantina. Nu au organizat cum trebuie supravegherea acestora. Nu au inasprit la timp legislatia pentru cazurile persoanelor care pun in pericol soarta comunitatii. Au facut-o extrem, extrem de tarziu, chiar tardiv. Discutam in mod evident fie de interese electorale, incompetenta sau prostie pura. Cel mai probabil toate la un loc.

Citește și:

Reacția lui Prunea la mesajul week-end-ului

Previous U Cluj-Dinamo se joacă. Și tu poți participa
Next Rednic explică situația din Moldova și-i transmite un mesaj unui fost dinamovist: ”E o problemă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *