Dragoș Grigore la Dinamo? „Ne-am văzut”


Dinamo are mare nevoie de jucători, în special de un fundaș dreapta, de un fundaș central și un atacant.

Mario Nicolae s-a întâlnit recent cu Dragoș Grigore, care a jucat în „Ștefan cel Mare” și a recunoscut pentru ProSport că fostul dinamovist are multe oferte, chiar dacă va împlini 35 de ani în luna septembrie.

„Ne-am văzut întâmplător zilele trecute! Atunci, el era încă jucătorul lui Ludogorets. I-am explicat ce vrem să facem la Dinamo, am avut o discuție amicală, noi zi de zi facem eforturi foarte mari. Este clar că vorbim de un jucător atractiv, un fotbalist de națională, cred că orice echipă din România și l-ar dori pe Dragoș Grigore, Acum, pe el trebuie să-l întrebați dacă vrea să revină la noi. Din ce știu, el își dorește foarte mult să se întoarcă la Dinamo, dar are foarte multe oferte bune, atât din țară, cât și din străinătate”, a spus Mario Nicolae, pentru ProSport. Singurul fotbalist român care a rămas la Ludogorets este Claudiu Keșeru, după ce Cosmin Moți a decis să își pună ghetele în cui și să ocupe un post în conducerea clubului din Bulgaria.

„Ludogorets s-a despărțit de Dragoș Grigore de comun acord. Fundașul român, fost internațional, a strâns 59 de meciuri și cinci goluri în toate competițiile. Clubul îi mulțumește lui Grigore pentru perioada 2018-2021 și îi urează mult succes în carieră!”, a fost anunțul făcut de Ludogorets Razgrad, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Un oficial pleacă de la Dinamo la Voluntari

-->
Previous Un oficial pleacă de la Dinamo la Voluntari
Next Noi detalii despre Anton și Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.