Dragoș Grigore e cu ochii pe ”câini”: ”Nu face cinste”


Fostul fundaș al ”câinilor”, Dragoș Grigore, 32 de ani, în prezent la Ludogorets Razgrad, urmărește în continuare pe Dinamo și este dezamăgit de situația în care se află clubul din Ștefan cel Mare.

„Sigur că urmăresc meciurile echipei, mai ales când îmi permite timpul. Mi-e foarte greu să vorbesc despre apărarea lui Dinamo. Florin Bratu e antrenor, știe mai bine ce se greșește acolo și ce se face bine. Important e cum va arăta echipa de acum încolo. Nu cred că face cinste niciunui jucător locul pe care echipa îl ocupă acum în clasament.La Dinamo sunt jucători valoroși, care sper că vor demonstra că merită cu adevărat să joace pentru acest club. Dacă n-ar fi avut valoare, probabil n-ar fi ajuns acolo. La Iași va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Cu atât mai mult pentru Dinamo, fiindă există o presiune foarte mare”, a spus Dragoș Grigore, la TV Digi Sport.

Grigore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014, în care a reușit 9 goluri în 135 de meciuri. A cucerit două trofee, Cupa și Supercupa, ambele în 2012 și a fost căpitan timp de două sezoane.

Citește și:

Numai ei nu-l mai voiau pe Nistor! Declarații pline de curaj

-->
Previous Ce a putut să spună Tibor Selymes despre Dinamo
Next Încă o problemă de gestionat pentru Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *