--> -->

Dragomir știe cine va prelua Dinamo: „Așteaptă să cadă”


-->

Dinamo este dusă repede și sigur către faliment de către Pablo Cortacero. Mitică Dragomir știe cine o va prelua pe Dinamo în curând.

„Nu are niciun viitor Dinamo, nu există viitor. Pentru că lumea cu bani e speriată de ce s-a întâmplat, i-a băgat pe mulți la pușcărie. Atunci nu mai vine nimeni să bage bani. Unii au bani, dar nu vor să se bage. Le e frică de pușcărie. Va avea exact soarta Rapidului. Doar că Rapid a avut noroc că l-a avut pe Angelescu și pe primarul Tudorache. E greu. Badea are bani să țină 5 Dinamo. Așteaptă să cadă, apoi cred că o ia el, Badea.

Aia e dramă, mânca-ți-aș gura ta! Eu când i-am văzut pe ăștia, a jucat Rapid cu ei în Liga 3. I-am cunoscut și eu pe toți atunci. Majoritatea nici nu aveau tocuri la pantof. Nu au pantofi cu toc în picioare, cum să fie patroni? Trebuie să te îmbraci frumos ca patron, că vorbește lumea despre tine. De obicei, haina îl face pe om. Aveau niște haine pe ei, parcă erau toți de la solduri. Ca să mergi cu pantofii nefăcuți și fără tocuri, așa ceva nu. Te îmbraci frumos, îți pui cravată.

Dacă n-ai aspect comercial, nu faci nimic. Până acum te uitai și dacă e bărbierit, dar acum e o nouă modă să lași părul să crească. Asta înțeleg, dar la haine, frate, trebuie să fie curate. Nu au aspect! Uitați-vă la Becali cum se îmbracă, Badea, Cohn. Borcea nu mai vorbesc, ăla e regele eleganței”, a comentat Dragomir la GSP Live.

Citește și:

Ciolacu la vot: ”În spiritul Sfântului Nicolae, daruri pentru cei cuminți, nuiaua pentru obraznici”

-->
Previous Cortacero, părăsit de un nou om pe care se baza
Next El ar putea fi Moș Nicolae pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.