Dragomir: „Să ia exemplul Stelei!”


Dumitru Dragomir (76 de ani) , fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Dinamo trebuie să urmeze exemplul Stelei pentru a scăpa din situația grea financiară în care se află.

Dragomir este de părere că Dinamo trebuie să se reîntoarcă sub conducerea Ministerului de Interne, așa cum s-a întâmplat și în cazul Stelei, echipa care ţine de Ministerul Apărării Naţionale

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reînființat secția de fotbal în anul 2017, iar în acest moment se află în eșalonul secund al fotbalului românesc, neavând însă, cel puțin deocamdată, drept de promovare, din cauza formei de organizare.

„Părerea mea e că și Dinamo trebuie să ia exemplul Stelei, să se facă la Minister, s-o finanțeze Ministerul, nu e nimic anapoda. Legile sunt făcute să se mai schimbe. Să schimbe legile, să schimbe și regulamentele de la Federație.

E obligatoriu să se revină la echipele departamentele la foametea asta. Cine se ocupă, nu o face bine”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

CS Dinamo, club ce aparține Ministerului de Interne, este condus de către Ionuț Adrian Popa. Acest club polisportiv are deja o secție de fotbal, care în vara acestui an a promovat în Liga a 3-a.

Secția de fotbal a clubului din Ștefan cel Mare a promovat în al treilea eșalon al fotbalului românesc, după ce a trecut, în dublă manșă, cu scorul general de 4-2, de Venus Independența, campioana ligii a patra din județul Călărași.

La secția de fotbal a CS Dinamo activează câteva nume sonore din fotbalul românesc, printre care Dănuț Lupu, care ocupă funcția de team manager, și Marin Dragnea, care se ocupă de scouting.

Citește și:

Nicușor Dan: ”Mai frig în casă. Acolo, se spală cu apă rece”

Previous În ce condiții se vor mai face transferuri
Next Vlad Iacob: „E inevitabil acest lucru”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *