Dragomir: „Oameni de afaceri cu bani mulți!”


Dumitru Dragomir (75 de ani) a făcut dezvăluiri despre cei trei oameni care bagă bani la Dinamo. Gheorghe Niță, cel poreclit „Tata Nițu”, Marian Iuhasz și fiul său Cătălin sunt cei trei oameni care o finanțează din umbră pe formația din „Ștefan cel Mare”.

Dumitru Dragomir îi cunoaște foarte bine pe Gheorghe Nițu și Marian Iuhasz, despre care susține că îi sunt prieteni, iar fostul șef de la LPF susține că cei doi afaceriști au foarte mulți bani.

Deși susține că Gheorghe Nițu și Marian Iuhasz au foarte mulți bani, Dumitru Dragomir le-a dat o veste proastă suporterilor echipei din „Groapă”. Acesta susține că dinamoviștii se pot baza pe câteva sute de mii de euro de la cei trei oameni de afaceri, dar „nu pe milioane”.

„Sunt trei oameni pe care îi cunosc. Sunt destoinici! Oameni în vârstă (n.n. Iuhasz și Nițu). Sunt prietenii mei, oameni de afaceri cu bani mulți. Și băiatul lui Iuhasz este un înfocat dinamovist și el pune bani. Te bazezi pe câteva sute de mii de euro, dar nu pe milioane”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Cine sunt Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu

Marian Iuhasz este un om de afaceri cu o reputație foarte bună. Acesta a creat Delta Glass, o companie care de două decenii produce ferestre, balustrade și alte elemente de construcție, din sticlă. De partea cealaltă, Gheorghe Nițu, cel care este poreclit de suporterii „câinilor” „Tata Nițu”, este un om de afaceri care și-a construit averea din agricultură. Nițu a început să susțină formația din „Groapă” în 1985.

Citește și.

Interes enorm pentru U Cluj – Dinamo. Cât costă biletele

Previous Detalii despre deplasarea la Cluj
Next Dănuț Lupu: „Nu-mi doresc stare de tensiune”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *