Dragomir: ”Nu scăpă fără ani de închisoare”


Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre modul în care echipa din Ștefan cel Mare a scăpat de insolvență. El a făcut niște dezvăluiri incredibile și spune că patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, ar putea avea probleme mari pe viitor.

„Vin unii care au vândut cărămizi şi vor să conducă clubul! Dacă intră pe fir DNA-ul să vadă cum au scăpat de faliment, nu iau sub 15 ani de puşcărie. Pop, fostul şef al ANAF-ului, a făcut tot. Eram şef la Ligă atunci, ştiu tot. Dacă-l iau la puricat, nu scapă nici el fără zece ani de puşcărie. Au înşelat statul cu 20 de milioane, dar s-a pus batista pe ţambal”, a tunat Dragomir, la ProSport LIVE.

În septembrie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga I. Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile istorice la începutul lunii martie, cu două luni mai devreme decât prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă, pentru a putea participa în sezonul 2016-2017 în cupele europene. În acest sens, la termenul din 25 martie, SC FC Dinamo 1948 SA a solicitat închiderea procedurii de insolvenţă şi reinserţia societăţii în circuitul economic, însă ANAF a contestat planul de reorganizare.

Mai mult, în februarie 2017, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat percheziţii la anumite societăţi de avocatură şi insolvenţă care sunt bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 lei în urma procedurii de insolvenţă a lui Dinamo Bucureşti. „Suntem ferm convinşi că rezultatul final al acestor cercetări va confirma legalitatea şi corectitudinea procesului de insolvenţă prin care Dinamo Bucureşti a trecut recent. Avem această convingere cu atât mai mult cu cât, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolvenţă, pe lângă eforturile noastre, au fost angrenaţi şi unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu”, spuneau oficialii lui Dinamo într-un comunicat.

-->
Previous Meci tare în Cupa României. Cu cine a căzut Dinamo
Next Ce mesaj emoționant pentru fanii dinamoviști a postat Elhamed aseară

1 Comment

 1. Avatar
  Boby
  noiembrie 2, 2017
  Răspunde

  Mai,Dragomire,cata nesimtire poti sa ai??? Tu vorbesti de ilegalitati??? Ar trebui sa pui in fiecare zi cate 100 de lumanari la biserica,dupa cate pacate ai ! Nu te-am auzit sa vorbesti despre cum a luat prietenul tau JIji, Stoia !!! Sau,despre asta nu stii nimic??? Stai,in banca ta de pensionar si nu mai fa vant !!! Stii tu foarte bine despre ce vorbesc !
  Altfel,iti doresc sanatate multa !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *