Dragomir nu pariază pe noii acționari


Dumitru Dragomir nu vede cu ochi buni noua conducere de la Dinamo. Oracolul din Bălcești s-a razgândit după conferința de presă susținută de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Mitică Dragomir nu le dă prea multe speranțe fanilor dinamoviști, foarte entuziasmați că s-au schimbat acționarii majoritari. Noii șefi de la clubul din Ștefan cel Mare nu-i dau încredere fostului director de la Liga Profesionistă de Fotbal. „Le e frică de suporteri. Suporterii lui Dinamo sunt mulți și unii dintre ei chiar se pricep la fotbal. Alții sunt nerăbdători vor performanță. Ei săracii vor binele. Cortacero a vrut să se pricopsească el și câțiva. A făcut contracte mari să ia și… N-au de unde să pună bani. E vreunul dintre ei care să își permită să piardă vreun milion? Dar păi să piardă 20 de milioane de euro. S-ar putea să pierzi 50 de milioane de euro de-a lungul anilor”, a declarat Dragomir pentru Fanatik.

Gloriile lui Dinamo nu au loc la oficială

Noii acționari majoritari de la Dinamo nu mizează deocamdată pe sprijinul fostelor glorii ale clubului. Motivul? Nu au experiență în managementul unui club sportiv. „Dacă nu vor aduce glorii nu vor avea niciodată performanță. Să nu-mi spună mie că Dinu nu era un cap luminat. Eu spun că și Țălnar e un băiat deștept. Nu au început bine cu declarațiile, îi scufundă. În momentul în care au spus că nu aduc glorii și-au dat cu tesla în oușoare.

Trebuie să o ia ușor, iar dacă nu te apropii de câteva valori… De Dinu, de Lucescu, trebuie să țină cont. Așa cum FCSB trebuie să țină cont de Pițurcă, de Iordănescu. Trebuie să ții cont de ăștia pentru că au fost valori incontestabile”, a comentat Dragomir.

Citește și

Proiect important pentru turismul românesc

 

 

Previous Decizie la Tribunal privind reorganizarea chiar de 8 martie
Next Un patron din Liga 1, interesat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *