Dragomir: „Îl doare la pălărie pe Zăvăleanu”


Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația lui Dinamo, club ce joacă barajul pentru a se menține în Liga 1.

Ex-șeful Ligii Profesioniste de Fotbal e convins că Răzvan Zăvăleanu, actualul administrator judiciar al trupei din „Ștefan cel Mare”, nu va fi deloc afectat dacă echipa retrogradează, duminică, 29 mai, urmând a avea loc manșa retur a barajul de promovare/menținere în Liga 1 cu U Cluj. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-0.

Răzvan Zăvăleanu susține că există tratative cu un fond de investiții, dar după ce s-a iscat disputa asupra siglei, negocierile nu au mai avansat.

„Îl doare la pălărie pe Zăvăleanu dacă retrogradează Dinamo! El n-a fost adus ca dinamovist, ci ca un specialist în insolvență. Eu l-aș fi luat pe Prunea. Sau pe Dănciulescu. Dănuț Lupu nu e nici el prost deloc. Dinamo a avut cel mai bun conducător și l-a dat afară (n.red.-Bogdan Bălănescu). La Dinamo nu e o situație fericită. Dacă pică în liga a doua, ani de zile nu promovează. Doar dacă vine cineva potent financiar și îi ia”, a spus acum Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

„Mi-e teamă de haosul de la Dinamo. Este un club al nimănui. Zăvăleanu încearcă să fie și patron de echipă, dar e depășit. Cineva a împrumutat ieri clubul cu o sumă importantă, ca să fie plătite salariile antrenorilor. Nu erau plătiți de două luni. Nu mai zic de cei de la centrul de juniori, care se vaită peste tot. Pot să confirm informația ta (n.red. – că Nicolae Badea a dat banii). Nu e în regulă minciuna asta, să păcălească faptul că sunt frumoși și deștepți și țin echipa pe zero (n.r. datorii)” a declarat recent Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Citește și:

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară

Previous Întâlnire între Șerdean și Badea
Next Vizită surpriză în cantonamentul de la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *