--> -->

Dragomir dispus să investească la Dinamo


-->
Dinamo are nevoie de un investitor la echipă, căci aceasta este calea de a ieși din insolvență în perioada următoare. Răzvan Zăvăleanu este în discuții cu mai multe părți, însă doar în faze incipiente.

Dragomir interesat să investească la Dinamo

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e dispus să investească la Dinamo. Acesta a vorbit despre posibilitatea să se implice pe viitor la un club din fotbalul românesc.

Cele mai importante campionate

„Cât am fost la LPF nu m-am gândit (n.r. să preia o echipă), dar după au fost tentative. Una a fost aproape să se realizeze. Una era aproape, la Dinamo, acolo nu intram singur. Numai cu ideea mea, altfel nu. Nu poți să trăiești din banii suporterilor, la noi nu e Barcelona. Cel care a dat doi lei vrea să te jupoaie după aceea.

Singura chestie e să ai un grup de 10 oameni potenți care ar putea să dea, nu mult, ci 500.000 de euro pe an. Nu neapărat să îi ceară al 3-lea an. În primii 5 ani să punem câte 500.000, în fiecare an. Cinci ani să nu revendice banii, iar după eu garantez că le dau banii înapoi.”

Juniori din întreaga lume

Fac un centru de juniori de top. Le dau salarii de la 12 ani, le angajez și părinții. Mă duc în Argentina, în Brazilia, Africa. Ei au maidane unde vezi jucătorii. Toate țările își fac echipe naționale de la 14 ani. Plătesc niște impresari care să îmi zică că e unu la Boca Juniors, să îi văd părinții, dacă sunt mici, atunci fug. Dacă părinții sunt sănătoși, copilul e talentat, atunci îl plătesc cu 100.000 de euro.

Aș fi strâns așa din toată lumea. Nu aș face aria de selecție din România. Luam vârfurile din România pentru că pleacă și de la Hagi și de la FCSB. Le faci condiții, le dai apartamente, le aduci familiile, plătești familia, îi dai medicamentație documentată”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport LIVE.

Citește și:

USR a cerut tăierea fondurilor în Parlamentul European: ”Să vedem”

Previous Mureșan dă asigurări în privința stadionului
Next Reveniri importante în echipa lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *